Khadija Aznag

Khadisja_Aznag[1]Khadija Aznag is een master in de Oosterse Filologie en Geschiedenis (KULeuven) en heeft een tal van aanvullende opleidingen en expertise opgebouwd in functie van de hulp- en dienstverleningsnood binnen de superdiverse samenleving: contextuele hulpverlening, interculturele communicatie, opvoedingsondersteuning, IPR & Moudawana, IFG…

Ze is de mede-oprichtster van het Steunpunt Allochtone Meisjes en Vrouwen vzw en heeft deze vzw mee uitgebouwd. Ze is voorzitter van Caleidoscopia vzw en ze is lid van het beheer van een aantal (inter)nationale vrouwenorganisaties, Ondersteuningsteam Allochtonen Vlaams-Brabant en Brussel, Mana vzw…

Ze is werkzaam binnen het Vlaams Agentschap Integratie en Inburgering. Ze geeft vormingen, adviseert, superviseert, begeleidt intervisiegroepen van hulpverleners, organiseert studiedagen, geeft lezingen en gastcolleges o.a. binnen het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen van Odisee.

 

Share Button